9 Temmuz 2008 Çarşamba

İbrahimler Gidiyor

Süresiz kadro dışı bırakılan İ.Üzülmez ve İ.Toraman’ın Beşiktaş macerası bitti. İki futbolcuya 150’şer bin YTL para cezası verilirken, satış listesine kondular.

BEŞİKTAŞ’ta "Terlik kavgası" yüzünden birbirleriyle yumruklaşan ve süresiz kadro dışı bırakılıp, Avusturya kampından İstanbul’a gönderilen İbrahim Üzülmez 1 milyon Euro, İbrahim Toraman da 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında satışa konuldu.

Yönetim dün olağanüstü toplanarak iki futbolcunun durumunu görüştü. İki futbolcunun da davranışının hatalı olduğu fikrinde birleşen yöneticiler, Üzülmez ve Toraman’ın kadro dışı hallerinin devamına ve 150’şer bin YTLpara cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Bu gelişmeler sonrasında iki futbolcu için gelen teklifler değerlendirilecek. Süper Ligi’deki birçok Anadolu kulübünün iki futbolcuya talip olduğu öğrenildi. Öte yandan satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman bu kararı üzüntüyle karşıladıklarını söyledi. Üzülmez, "Böyle olmasını istemezdim. Yaşandı ve bitti. Yaşanması gerekirmiş. Bir daha öyle olay olsa yine tavrımı koyarım" dedi. Toraman ise, "Olayların içinde olan menajerimiz Sinan Engin her şeyi biliyor. Vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Hiçbir suçum yok" yorumunu yaptı.

Hiç yorum yok: